Lada prkosi korona virusu

Izvor: AutoBlog, 26.Mar.2020, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lada prkosi korona virusu

Najveći ruski proizvođač automobila ignoriše pandemiju COVID-19. Proizvodni pogon firme AvtoVAZ u mestu Toljati radi punom parom, i to uprkos činjenici da su u fabrici već zabeležena dva slučaja zaraze. Kao što smo pisali, usled pandemije virusa COVID-19, automobilska industrija u Evropi je na kolenima. Isto se odnosi i na Sjedinjene Američke Države, a Kina polako počinje da se oporavlja nakon suzbijanja bolesti. U Rusiji to vide drugačije. Najveći tamošnji proizvođač automobila, AvtoVaz, koji proizvodi poznate modele Lade, ne planira nikakva ograničenja u proizvodnji. 68-procentni kontrolni paket u AvtoVazu ima kompanija Renaut-Nissan, pri čemu kompletna evropska proizvodnja ovog brenda stoji. Od Francuske i Španije, do...
Pogledaj vesti o: Lada

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Lada prkosi virusu korona

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Mar.2020

Najveći ruski proizvođač automobila ignoriše pandemiju COVID-19. Proizvodni pogon firme AvtoVAZ u mjestu Toljati radi punom parom, i to uprkos činjenici da su u fabrici već zabilježena dva slučaja zaraze.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.