Lada odgovorila Mercedesu

Izvor: Autoportal.rs, 02.Sep.2014, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lada odgovorila Mercedesu

Nemački Mercedes je prošle godine svojom hit reklamom, u kojoj opisuju odličnu stabilnost na putu svojih vozila uz pomoć kokoške, zasenio sve konkurente, pa su oni krenuli u akciju protiv Nemaca. Nakon Jaguara svoj odgovor Mercedesu spremila je i Lada.

Mercedes je sjajnom reklamom, ali pre svega inovativnim tehničkim rešenjem za svoju S klasu, zaista iziritirao svoje konkurente >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << koji su, ne znajući kako drugačije da se osvete, krenuli da prave parodije na čuvenu reklamu.

Nakon Jaguara, u čijoj reklami pravi Jaguar pojede Mercedesovu kokošku, Rusi su bili mekšeg srca i karikirali reklamu uz pomoć par mačaka. Naravno da mace ne miruju kao kokoške pa se stoga i onaj ko je došao na ideju šali da Lada, za razliku od Mercedesa, i ne stoji baš tako mirno na putu.



Za slučaj da ste, nekako, propustili da vidite Mercedesovu reklamu sa kokoškama.


Pogledaj vesti o: Jaguar

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.