Lada iz Kraljeva stigla do Čikaga!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2024, 12:59

Lada iz Kraljeva stigla do Čikaga!

Nesvakidašnji prizor...

Decenijama je Lada bila neizbežan prizor na putevima bivše Jugoslavije, kao jedan od najpopularnijih automobila sa Istoka. Posle raspada SSSR, novi modeli su sve ređe stizali na naše tržište, a otvaranjem države za uvoz polovnjaka, čuvena "kockasta" vozila polako su nestajala sa naših ulica.

Danas je klasična Lada, poput modela 2107 sa fotografije, redak prizor u Srbiji, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali jedan takav automobil i to Kraljevačkih registracija snimljen je u Čikagu.

A post shared by Geografski kutak (@geokutak)

Fotografija dobro očuvanog primerka ovog modela kruži društvenim mrežama, a kako se tvrdi u pratećim komentarima, ova Lada je navodno '91. godište, prešla je svega 45.000 km i prodaje se na oglasima u Čikagu za čak 16.000 dolara (oko 15.000 evra).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.