Jedna osoba poginula u nesreći na ulazu u Batajnicu

Izvor: Studio B, 28.Okt.2010, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna osoba poginula u nesreći na ulazu u Batajnicu

Mladić star oko 25 godina poginuo je noćas, nešto posle ponoći, a dvojica muškaraca su teško povredjena u saobraćajnoj nesreći izmedju Batajnice i Nove Pazove.

Ekipe hitne pomoći prevezle su povredjene na VMA i njihovo stanje je stabilno.

Kako saznajemo, nesreća se dogodila kada je automobil marke lada "samara" u kojoj su bila trojica muškaraca, krećući se ka Batajnici iz neutvrdjenih razloga udario >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << u saobraćajni znak, a potom se prevrnuo na krov i uleteo u kanal pored puta.

Ekipe Hitne pomoći i policije uspele su odmah da izvuku dvojicu povredjenih, dok su pri pokušaju spasavanja trećeg mladića inrervenisali i vatrogasci.

Tokom obavljanja policijskog uvidjaja, saobraćaj se na tom delu puta odvijao otežano oko dva sata.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.