Izvor: Blic, 28.Jul.2023, 22:21

FOLIJE OD KIKIRIKIJA I TOALET PAPIR Muškarac pokušao da pomogne povređenom čoveku, a onda je usledio šok kada je otvorio komplet prve pomoći (FOTO)

Svesni smo koliko adekvatan komplet za prvu pomoć može da pomogne kada je neophodno, ali je za hitnost situacije najbitnije da komplet bude opremljen prema propisima. Nažalost, to nije bio slučaj kod jednog muškarca koji je danas naleteo na prevaru u paketu prve pomoći kada se našao u nevolji.
Pogledaj vesti o: Komplet prve pomoći

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Drugar krenuo da pomaže povređenom biciklisti, u kompletu prve pomoći zatekao WC papir i foliju za pakovanje kikirikija!": Okanović kaže da za ovo sledi krivična prijava

Izvor: Blic, 29.Jul.2023, 13:34

Usled nepredviđenih nezgoda, prva pomoć je ono što može pomoći osobi u nevolji da preživi dok ne stigne Hitna pomoć. Poznavanje prvi pomoći je korisno, kako bismo znali pravilno da se ponašamo u takvoj situaciji, ali još bitniji je i sam komplet prve pomoći, ukoliko ga imamo kod sebe. Ipak,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.