KAKAV JE TO TALENAT BIO: Bivši igrač MEGE se vratio u SRPSKU košarku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2018, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAV JE TO TALENAT BIO: Bivši igrač MEGE se vratio u SRPSKU košarku (FOTO)

Nećete verovati u koji klub.

Bivši košarkaš Partizana i Mega Leksa Nenad Miljenović, posle sezone provedene u PAOK-u odlučio je da se vrati u Srbiju. Novi klub nekada perspektivnog beka biće OKK Beograda.

JOKAN POTROŠIO 100 MILIONA EVRA: U Fulam stižu još dva velika POJAČANJA (FOTO)

BARSA NE STAJE: Plaćen je 5 miliona evra, a otkupna klauzula je MNOGO, MNOGO veća (FOTO)

Nenad Miljenović /1993,194/ nekada važio za TOP PROSPECT, predviđala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mu se vrhunska karijera - nakon godinu dana pauze i gomile povreda koje su usporile njegov razvoj vraća se u KLS, nezvanično: OKK Beograd.

— Branko Radisic (@BrankoRadisic) August 9, 2018

Kako prenose strani mediji, Miljenović je veoma blizu dresa OKK Beograda. Nekadašnji član FMP-ove škole je u redovima Partizana proveo prvu profesionalnu sezonu, ali nije imao skoro nikakvu minutažu. Bivši plej crno-belih je posle Mege igrao i u Endesa ligi za Sevilju.

Pogledajte rezultate

 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.