Krivična istraga zbog curenja informacija o Ficovom zdravstvenom stanju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2024, 12:39

Krivična istraga zbog curenja informacija o Ficovom zdravstvenom stanju

Okružno tužilaštvo u Banskoj Bistrici pokrenulo je krivičnu istragu zbog curenja informacija o zdravstvenom stanju premijera Slovačke Roberta Fica, koji je ranjen u atentatu prošle nedelje, saopštio je danas slovački državni tužilac.
Tužilac Maroš Žilinka objavio je da je 17. maja pokrenuta istraga zbog neovlašćenog rukovanja ličnim podacima, prenosi TASR.
Potpredsednik Vlade Robert Kalinjak izjavio je danas na konferenciji za novinare da je još "nemoguće proceniti" kada će se Fico oporaviti i da je njegovo zdravstveno stanje i dalje veoma ozbiljno, prenosi portal Pravda.
"Telo još reaguje na same hirurške intervencije i na pojedinačne postupke lečenja koji se primenjuju. To će...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.