Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 22.Maj.2024, 12:29

Novosadski predškolci uživali u predstavi “Moj drug policajac“

NOVI SAD – Zamenik gradonačelnika Novog Sada Igor Crnobarac prisustvovao je događaju koji je, u cilju edukacije dece predškolskog uzrasta, organizovala Policijska uprava u Novom Sadu. Tom prilikom, na Sceni „Jovan Đorđević“ Srpskog narodnog pozorišta, odigrana je predstava „Moj drug policajac“ u izvođenju Dečijeg pozorišta „Lane“ iz Kikinde. Ističući da je bezbednost dece prioritetno pitanje, […]
Vest Novosadski predškolci uživali u predstavi “Moj drug policajac“ objavljena je na sajtu Vojvodina uživo....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Edukacija za predškolce: „Ne treba da se plašite policije, tu smo da pomognemo“

Izvor: Danas, 22.Maj.2024

Policijska uprava u Novom Sadu organizovala je za decu predškolskog uzrasta u Srpskom narodnom pozorištu gledanje edukativne predstave "Moj drug policajac", u izvođenju Dečijeg pozorišta "Lane" iz Kikinde, saopšteno je danas iz Gradske kuće.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.