Izvor: Danas, 22.Maj.2024, 12:58

Edukacija za predškolce: „Ne treba da se plašite policije, tu smo da pomognemo“

Policijska uprava u Novom Sadu organizovala je za decu predškolskog uzrasta u Srpskom narodnom pozorištu gledanje edukativne predstave "Moj drug policajac", u izvođenju Dečijeg pozorišta "Lane" iz Kikinde, saopšteno je danas iz Gradske kuće.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"MOJ DRUG POLICAJAC" U sklopu preventivnih aktivnosti Policijske uprave u Novom Sadu mališanima dečija predstava na poklon (FOTO)

Izvor: Blic, 22.Maj.2024

U sklopu niza preventivnih i edukativnih aktivnosti koje sprovodi Policijska uprava u Novom Sadu danas je u Srpskom narodnom pozorištu organizovano druženje policajaca i dece predškolskog uzrasta koji su imali priliku da pogledaju predstavu "Moj drug policajac" koju izvodi Dečije pozorište "Lane"...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.