Izvor: Blic, 22.Maj.2024, 12:17

Od ideje za zaradu džeparca do rukovodeće pozicije u dalekoj Keniji: Bojan Korać u Mozzartu prešao put od uplatnog mesta do rada na drugom kontinentu

Od prvog posla, naročito onog koji započinjemo kao studenti, niko nema preterano velika očekivanja. Džeparac, druženje sa kolegama i mogućnost da se ponešto nauči po nepisanom pravilu su sve što od prvog poslodavca možete da dobijete. Ništa više od toga nije očekivao ni Bojan Korać kada se zaposlio kao šanker u jednom od Mozzartovih uplatnih mesta. Međutim, karijerni put ga je odveo čak do drugog kontinenta i to, ni manje ni više, na poziciju zamenika menadžera tržišta Kenije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.