Izvor: Muzika.co, 30.Jan.2015, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI VIDEO I ALBUM ZA KAWASAKI 3P

Kawasaki 3P objavili su novi spot “3Problema” i najavili studijski album “Goli zbog pasa” nakon šest godina diskografske pauze.
Zagrebački sastav Kawasaki 3P obradovao je svoje fanove novim video spotom “3Problema”, a takođe i novim albumom “Goli zbog pasa” koji će se pojaviti tačno šest godina nakon poslednjeg i veoma uspešnog izdanja “Idu Bugari”.
Kawasaki 3P postoji još od 1993. >> Pročitaj celu vest na sajtu Muzika.co << godine, a svoje prvo studijsko izdanje pod nazivom “Kawasaki 3P” objavili su deset godina nakon osnivanja 2003. godine. Za ovo izdanje bend je dobio prestižnu nagradu “Porin” za najbolji album alternativne muzike u Hrvatskoj, a takođe proglašeni su i za “nadu godine”. Sledeće studijsko izdanje “Idu Bugari” objavljuju 2009. godine. Ovaj album takođe nailazi na odličan prijem kod publike, a najzapaženije pesme sa ovog izdanja bile su “Puta Madre”, “Ni da ni ne”, “Niskarastaman”,Anđelko”, “Mate Parlov” . Album “Idu Bugari” proglašen je za album godine od strane poznatog hrvatskog muzičkog portala Muzika.hr, a tokom nekoliko nedelja bio je i prvi na listi najprodavanijih albuma u Hrvatskoj.
Novi spot benda Kawasaki 3P režirali su  Mario Borščak i Demirel Pašalić, a fizičko izdanje albuma “Goli zbog pasa” u izdanju Dancing Bear Recordsa, kako je najavljeno,  može se očekivati sredinom sledećeg meseca.
Na novom albumu naći će se 13 pesama:
1. Veliki dispečer
2. 3Problema
3. Kristin
4. Lovac
5. Dugodugoduo
6. Pusica
7. Dizeldorf, Frankfurt
8. Šatro
9. Dr. Albert
10. Glava-pismo
11. Jebotext
12. Loš, zao
13. Sjekirom u glavu
Sve  informacije o predstojećim aktivnostima Kawasaki 3P možete dobiti na službenoj stranici benda kawasaki3p.com

Nastavak na Muzika.co...






Povezane vesti

Tri problema benda Kawasaki 3P (video)

Izvor: BalkanRock.com, 31.Jan.2015, 09:02

Zagrebačka grupa Kawasaki 3P objavila je novi spot za pesmu “ 3problema” koji će se naći na njihovom predstojećem albumu “Goli do pasa“. “Goli do pasa” je treći studijski album u karijeri benda, a prvi nakon šest godina pauze. Naslednik izdanja “Idu Bugari” iz 2009. godine producirao...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Muzika.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Muzika.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.