13. Pozitivan koncert donosi čak pet imena

Izvor: BalkanRock.com, 30.Jul.2017, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

13. Pozitivan koncert donosi čak pet imena

Trinaesto izdanje Pozitivnog koncerta, najvećeg i najdugovječnijeg domaćeg dvoranskog glazbenog događaja, održati će se u subotu 2. prosinca u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova uz nastupe čak pet izvođača – Brkova, Kawasaki 3P-a, Elementala, Repetitora i Otrovne Kristine.

Nakon specijalnog prošlogodišnjeg Pozitivca na kojem su nastupili Josipa Lisac, Bajaga, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Rundek Cargo Trio i Luce ova središnja zimska glazbena manifestacija vraća se zvuku koji je dominirao koncertom već duže od desetljeća, ali i s pojačanim brojem izvođača. Umjesto standardna četiri benda ovaj put će zasvirati njih pet.

Svoje prve nastupe na Pozitivnom koncertu upisati će dva fantastična rock trojca – beogradski Repetitor i zagrebačka Otrovna Kristina. Oni će podjeliti pozornicu s tri izvođača koji već imaju iskustva i sa svirkama na Pozitivcu i s rasprodavanjem jedne od dvorana zagrebačkog Doma sportova. Brkovima, Kawasaki 3P-u i Elementalu bit će to jedine svirke u Zagrebu u dogledno vrijeme.

Tradicionalno organiziran od HUHIV-a i Los Angeles Agencije uz Svjetski dan AIDSa, sa snažnom edukativnom porukom, Pozitivan koncert i ove će godine uz izrazito povoljne cijene ulaznica okupiti izuzetno jak line up regionalne scene.

Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka, 24. srpnja po cijeni od 55 kn do 16. rujna. Od 17. rujna do 11. studenog cijena će im iznositi 70 kn. Od 12. studenog do 1. prosinca za ulaz će trebati izdvojiti 80 kn, a na sam dan koncerta 90 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty old shop, Rockmark, Dallas Music Shop Rijeka, Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.