Ženeva: Kia Sportspace Koncept

Izvor: Autorepublika.rs, 04.Mar.2015, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ženeva: Kia Sportspace Koncept

KIA više sa sigurnošću ne može da se smatra neozbiljnim igračem. Tokom poslednjih nekoliko godina, izbacili su veliki broj koncept vozila, i popunili svaki segment, skoro svaki segment, prodaje.

Jedan od noviteta što se tiče koncepta jeste i Sportspace koncept, tj. sportski wagon koji će biti prikazan na sajmu automobila u Ženevi za koji dan. Oblikom je dizajnirana da se prilagodi kupcima u Evropi, pravac je verovatno nastao inspirisan Optima modelom, a ceo dizajn dolazi iz dizajnerske kuće iz Frankfurta u Nemačkoj.

Ako zanemarimo novi dizajn, jasno je da novi Sportspace nema veze sa dizajnerskim „kodom „ Kije, naravno ako izuzuzmemo sličnosti sa Optimom. Što se motora tiče, ispod haube će se nađi 2.0 litarski turbo benzinski motor koji će isporučivati oko 250KS. Više informacija imaćemo uskoro.
Pogledaj vesti o: KIA

Nastavak na Autorepublika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.