Stigla fotka nove Optime

Izvor: Svet, 26.Mar.2015, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla fotka nove Optime

Posle prošlonedeljnih tizera Kia je sada objavila i prvu zvaničnu fotografiju nove generacije modela Optima koja će premijerno biti predstavljena idućeg meseca na auto salonu u Njujorku.
Kako se i očekivalo, nova Optima deliće veliki broj pojedinosti spoljašnjeg dizajna sa ženevskom konceptom Sportspejs. Takođe, Optima će ostati lako prepoznatljiva pa bismo mogli da kažemo i da je dizajn pre svega evolucija prethodne generacije.
S tim u vezi, proizvođač je već >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << najavio da će četvrta generacija ovog automobila biti dostupna s više motora i da će putnička kabina ponuditi više prostora i komfora, kao i bogatiju opremu s mnogim novostima u odnosu na prethodnika.
Evropski model verovatno će krasiti 1,6 i 2,0-litarski turbobenzinac, kao i 1,7-litarski CRDi turbodizel motor, a poslednji bi mogao da pronađe svoje mesto i u hibridnoj (dizel-električnoj) varijanti čiji se dolazak na tržište takođe očekuje.
Posle limuzinske verzije, na tržište bi u bližoj budućnosti trebao da stigne i karavan koja će biti direktno inspirisan pomenutim Sportspejs konceptom.
Pogledaj vesti o: KIA,   Nju Jork

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Stigla fotka nove Optime

Izvor: Scandal.rs, 26.Mar.2015

Kako se i očekivalo, nova Optima deliće veliki broj pojedinosti spoljašnjeg dizajna sa ženevskom konceptom Sportspejs. Takođe, Optima će ostati lako prepoznatljiva pa bismo mogli da kažemo i da je dizajn pre svega evolucija prethodne generacije...S tim u vezi, proizvođač je već najavio da će...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.