Izvor: AutoBlog, 25.Nov.2011, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Kia Rio sa maksimalnih 5 zvezdica na EuroNCAP testu

Novi Kia Rio je na najnovijim "crash" testovima organizacije EuroNCAP osvojio maksimalnih pet zvezdica za bezbednost.Visoke ocene novi Rio je postigao kod bezbednosti odraslih putnika (92%), zaštite dece (84%) i bezbednosnih sistema (86%), a Korejanci su zaslužili i pohvalu i to zbog toga što elektronska kontrola stabilnosti ESC spada u serijsku opremu na svim evropskim tržištima. "Kia je bila 2007. godine sa modelom ceed prvi korejski proizvođač, koji je osvojio maksimalnu ocenu za bezbednost po EuroNCAP i najnoviji rezultat je još jedan dokaz Kijine usmerenosti prema bezbednosti vozila," rekao je nakon objave rezultata Benny Oeyen, potpredsednik odelenja za marketing...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KIA Rio " ocena 5 za bezbednost

Izvor: B92, 25.Nov.2011

Novi KIA Rio osvojio je maksimalnih pet zvezdica za bezbednost na najnovijim EuroNCAP "kreš” testovima...Visoke ocene novi Rio postigao je kod bezbednosti odraslih putnika (92%), zaštite dece (84%), kao i u kategoriji bezbednosnih sistema (86%)...Kada je sigurnost u pitanju, u serijsku opremu...

Nastavak na B92...

Kia Rio sa osvojila maksimalnih pet zvezdica na EuroNCAP testu

Izvor: Autoportal.rs, 25.Nov.2011

Novi Kia Rio juče je na najnovijim crash testovima organizacije EuroNCAP osvojio maksimalnih pet zvezdica za bezbednost.

Nastavak na Autoportal.rs...

Novi Kia Rio sa pet zvezdica za bezbednost po EuroNCAP

Izvor: Nacionalna klasa, 26.Nov.2011, 15:12

Novi Kia Rio je na najnovijim testovima bezbednosti, koju sprovodi EuroNCAP osvojio maksimalnih pet zvezdica za bezbednost.

Nastavak na Nacionalna klasa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.