Nova Kia Soul u Evropi samo u električnoj verziji

Izvor: AutoBlog, 02.Dec.2018, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova Kia Soul u Evropi samo u električnoj verziji

Kia trenutno predstavlja novi Soul na LA Auto Showu, a objavila je i prve informacije vezane za evropsku verziju. Jedna novost je iznenađujuća. I dok će Ameri još uvek moći da koriste benzinsku klasiku, evropski Soul će se od nove generacije nuditi isključivo u električnom izdanju. Soul EV ima bateriju od 64 kWh, a to znači "drastično povećanje dometa" u odnosu na prethodnu verziju, kaže se u saopštenju. Na tačan domet moramo da sačekamo sledeću godinu kada će Kia s tim izaći u javnost.Zato je poznato da pogon raspolaže sa 204KS i 395 Nm, isto kao i u električnoj Hyundaijevoj Koni. Naprednije oslanjanje i...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Nova Kia Soul u Evropi samo u električnoj verziji

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Dec.2018

Kia trenutno predstavlja novi Soul na LA Auto Showu, a objavila je i prve informacije vezane za evropsku verziju. Jedna novost je iznenađujuća.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.