Najavljen Kia K900 High-Performance koncept za SEMA događaj

Izvor: Moto.rs, 24.Okt.2014, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najavljen Kia K900 High-Performance koncept za SEMA događaj

Kia je najavila predstavljanje K900 High-Performance koncepta u toku održavanja ovogodišnjeg SEMA koncepta.

Ovaj jedinstveni model odlikuje paket dodatne opreme koji podrazumeva novi branik, novi prednji spojler i redizajnirane bočne dodatke. Vozilo može da se pohvali i setom 21“ aluminijumskih točkova sjajne crne završne površine. Standardni K900 nudi 5.0L V8 motor koji razvija 420 ks izlazne snage i 509 Nm obrtni moment, dok objavljena fotografija ukazuje na to da bi High-Performance koncept mogao biti opremljen turbo punjačem i interkulerom.

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

TechArt tjunirao Porsche Macan Turbo koji sada razvija 450 ks izlazne snage

Izvor: Moto.rs, 25.Okt.2014, 10:00

TechArt je objavio nove informacije o njihovom programu unapređenja koji je prilagođen za Porsche Macan model...Projekat je započet radom na twin-turbo V6 3.6L motoru koji u standardnoj konfiguraciji beleži 400 ks izlazne snage i 550 Nm obrtni moment, a nakon što je tjunerska kuća završila prilagođavanje,...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.