Izvor: S media, 30.Jan.2013, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na nju se čekalo: Sportska KIA

Pro-cee'd GT službeno će biti predstavljen za koju nedelju na automobilskom salonu u Ženevi.

Korejci većinu tehničkih detalja kriju, ali je poznato da će automobil pokretati 1,6-litarski turbopunjeni benzinac koji bi trebalo da razvija oko 200 KS i 265 Nm obrtnog momenta. Automobil ćeubrzavati do 100 km/h za 7,9 sekundi.

Maksimalna brzina koju će moći da postigne biće veća od 200 km/h.

Izvor:Tportal, S media foto:inautonews.com
Pogledaj vesti o: KIA

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ferrari F150 Project: novi detalji

Izvor: AutoBlog, 31.Jan.2013, 00:08

Ferrari je na zatvorenoj prezentaciji odabranoj grupi ljudi prikazao svoj novi supersportski automobil koji je trenutno poznat po kodnoj oznaci F150 Project i koji se najavljuje kao naslednik Enza. U ovom trenutku nije poznato njegovo definitivno ime, ali zato su procureli neki novi detalji.  Po...

Nastavak na AutoBlog...

Na nju se čekalo: Sportska KIA

Izvor: Capital.ba, 31.Jan.2013

SEUL, KIA je pripremila konkurenta u klasi sportskih automobila C-segmenta. Pro-cee’d GT službeno će biti predstavljen za koju nedjelju na automobilskom salonu u Ženevi. Korejci većinu tehničkih detalja kriju, ali ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.