Kia povlači stotine hiljada automobila. Kvar vam neće dozvoliti da izađete iz prtljažnika?

Izvor: AutoBlog, 02.Sep.2023, 11:33

Kia povlači stotine hiljada automobila. Kvar vam neće dozvoliti da izađete iz prtljažnika?

Kia povlači približno 320.000 automobila u SAD-u da bi rešili problem koji bi mogao da spreči otvaranje prtljažnika iznutra. Prema saopštenju Nacionalne agencije za bezbednost saobraćaja na putevima (NHTSA), Kijin opoziv uključuje neke modele Rio, Optima, Optima Hybrid i Optima Plug-in Hybrid – ukupno 319.436 primeraka. U objavljenom saopštenju čitamo da automobili “ne zadovoljavaju zahteve Federalnog standarda bezbednosti motornih vozila“. Međutim, kvar se ne čini opasnim niti smeta. Kia kaže da bi brava prtljažnika mogla da pukne i ne otvori se iznutra, pa bi osoba u prtljažniku “mogla da ostane zarobljena, povećavajući...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kia povlači stotine hiljada automobila

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Sep.2023

​Kia povlači približno 320.000 automobila u SAD-u da bi riješili problem koji bi mogao da spriječi otvaranje prtljažnika iznutra.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.