Kia Niro je finalista izbora za Evropski auto godine

Izvor: AutoBlog, 01.Dec.2022, 01:36

Kia Niro je finalista izbora za Evropski auto godine

Kia se opet plasirala u finale izbora za Evropski auto godine (COTY), ovaj put sa potpuno novim kompaktnim krosoverom Kia Niro. Stručna komisija od 58 članova žirija iz 22 zemlje je detaljno ocenila 27 modela i izbor svela na još samo sedam novajlija. Pobednik će biti proglašen na svečanosti koja će se održanti 13. januara na salonu automobila u Briselu. Potpuno novi model je bio po uzoru na vrlo uspešnu prvu generaciju Nira – modela koji je predvodnik Kijine elektrifikovane ekološki prihvatljivije game modela u Evropi – temeljno unapređen kako bi preuzeo vodeću ulogu u razredu srednje velikih kompaktnih krosovera (C-CUV). Kia se fokusirala na to da potpuno...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Kia Niro finalista izbora za Evropski auto godine

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Dec.2022

​Kia se opet plasirala u finale izbora za Evropski auto godine (COTY), ovaj put sa potpuno novim kompaktnim krosoverom Kia Niro.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.