Kako bi mogao da izgleda novi Kia Sportage FOTO

Izvor: B92, 26.Jan.2021, 12:11

Kako bi mogao da izgleda novi Kia Sportage FOTO

Nova generacija biće predstavljena u aprilu.

Jedan od najpopularnijih Kia modela, kompaktni SUV Sportage, pojavio se prvi put 1993. godine, a aktuelna, četvrta generacija debitovala je 2015.

Naslednik je već spreman i uskoro se očekuje njegova premijera. Očekuje se da će imati znatno moderniji dizajn, dok će mehaniku i motorizaciju deliti sa novom generacijhom Hyundaija Tucson.

Kako bi mogao da izgleda novi Sportage, pokušao je da predvidi Nikita >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Čujko, specijalista za spekulativne rendere automobila koji tek treba da se pojave na tržištu.

Njegova vizija korejskog SUV-a predstavljena je na sajtu kolesa.ru, a uskoro ćemo saznati koliko je bio u pravu, s obzirom da je premijera pete generacije modela Sportage planirana za april 2021.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.