Kad se milijarderi glože: Mask nazvao Kjubana lažovom, ovaj mu uvredio Teslu

Izvor: B92, 13.Feb.2024, 18:54

Kad se milijarderi glože: Mask nazvao Kjubana lažovom, ovaj mu uvredio Teslu

Nastavlja se prepucavanje između dvojice milijardera, Ilona Maska i Marka Kjubana.

Njih dvojica već nedeljama raspravljaju na društvenim mrežama, a raspon tema ide od diverziteta do inicijativa za inkluziju.

Do sada, Mask je Kjubana nazvao "rasistom", "lažovom", "marionetom" i "nepodnošljivom budalom", a pre neko veče dobio je nešto suptilniji odgovor od doskorašnjeg predsednika Dalas Maveriksa.

Nakon što je na platformi Threads jedan korisnik napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kjubanu da ga podržava u ovom "sukobu", milijarder je napisao da poseduje Teslu Plaid i Kia EV, ali da "skoro uvek vozi samo Kiu".

Ovo je bio suptilan udarac "ispod pojasa" upućen Masku, a Kjuban je za Biznis insajder rekao da Kia EV6 pruža bolje vozačko iskustvo nego Tesla Model X Plaid.

Naveo je da Kia ima bolji domet, kao i da je generalno udobnija. Kada su ga pitali, doduše, koji Tesla EV ima, Kjuban je rekao da "nije siguran, ali da misli da je u pitanju Model X Plain".

Iz tesle nisu na ovo odgovorili, ali kada je Biznis insajder pitao portparola kompanije Kia da prokomentariše, dobili su kratku izjavu: "Kia se slaže!"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.