KIA: Novi koncept stiže u Frankfurt

Izvor: B92, 19.Avg.2011, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIA: Novi koncept stiže u Frankfurt

Kijin novi koncept sportske limuzine sa 4 sedišta i pogonom na zadnje točkove biće predstavljen na Salonu automobila u Frankfurtu.

"Bez obzira na to iz koje perspektive ga gledamo, koncept prosto puca od energije i spreman je za poletanje", rekao je Peter Schreyer, šef Kijinog dizajnerskog tima i dodao: "Uveren sam da to vozilo jasno izražava Kijin kategoričan stav: spremni smo da brzo pređemo na novo poglavlje".

Posetioci frankfurtskog salona automobila moći >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će ovaj koncept da vide na Kijinom izložbenom štandu u dvorani 3.1, A21.

KIA će, između ostalog, tamo predstaviti novi Rio u varijanti sa 3 vrata, što će biti svetska premijera, i osveženi Soul.

Pročitajte više o novom KIA Picantu

Pročitajte više o KIA Naimo konceptu

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Frankfurt: Kia predstavlja sportski model

Izvor: Nacionalna klasa, 19.Avg.2011

Na predstojećem Salonu automobila u Frankfurtu, Kia će predstaviti koncept vozilo sa sportskim aspiracijama. Sportska karoserija sa četvora vrata pokazuje u kom pravcu Kia planira da se kreće u narednom periodu - napad na više klase.

Nastavak na Nacionalna klasa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.