Uhapšen vozač kombija u kome je otkriveno 15 migranata bez dokumenata

Izvor: JužneVesti.com, 22.Maj.2023, 16:14

Uhapšen vozač kombija u kome je otkriveno 15 migranata bez dokumenata

Na auto-putu, u blizini naplatne rampe "Pirot - zapad", policija je u kombiju "ford" zatekla 15 migranata bez dokumenata, a zbog sumnje na nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi uhapšen je 33-godišnji muškarac.

Iz pirotske policije saopštavaju da su lisice stavljene na ruke vozača sa inicijalima N. J, a da je akcija hapšenja urađena u saradnji sa Regionalnim centrom granične policije prema Bugarskoj.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Pirotu.
Pogledaj vesti o: Ford

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni iz Pirota za krijumčarenje ljudi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Regionalnog centra granične policije prema Bugarskoj, u zajedničkoj akciji sa Policijskom upravom u Pirotu, uhapsili su N. J. (23) zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.