Zavirite u Jeep Wrangler za 2018. / FOTO

Izvor: B92, 09.Nov.2017, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavirite u Jeep Wrangler za 2018. / FOTO

Posle spoljašnjosti novog Wranglera, Jeep nam otkriva kako ovaj terenac izgleda iznutra.

Američki proizvođač objavio je početkom novembra prve fotografije Wranglera za 2018, koji će svetsku premijeru imati krajem meseca na auto-salonu u Los Anđelesu, a sada smo u prilici da zavirimo i u kabinu ovog automobila.

Dizajneri su prilikom oblikovanja enterijera kombinovali tradicionalni stil sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najsavremenijim tehnologijama. Sa jedne strane, dizajn se može okarakterisati kao klasičan, sa dosta “fizičkih” komandi – točkića i prekidača, dok je vrh centralne konzole zauzeo veliki ekran multimedijalnog sistema osetljiv na dodir, sa svim blagodetima moderne tehnologije.

Proizvođač je najavio i veću upotrebu kvalitetnih materijala, ali i udobnija sedišta.

Novi Jeep Wrangler debitovaće 29. novembra pred publikom sajma automobila u Los Anđelesu 2017.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.