Stiže Jeep Wrangler JL 392 FOTO

Izvor: B92, 12.Jul.2020, 10:59

Stiže Jeep Wrangler JL 392 FOTO

Jeep je putem "Fejsbuka" jednom teaser slikom najavio dolazak svog novog modela.

Jeep je svoje fanove obradovao jednom dobrojutarnjom najavom, kada su okačili fotografiju Wranglera sa ugraviranim "392" na haubi i time najavili dolazak novog modela popularnog automobila.

Naravno, iz teasera nećemo saznati previše, ali veruje se da je ovaj "off road" SUV novi odgovor njihove kompanije i da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će ispod haube imati Hemi V8 motor koji bi mogao da proizvede 485 KS i 600 Nm najvećeg obrtnog momenta.

Ranije smo imali priče da ovakav tip motora nije kompatibilan za Jeepove automobile, ali se čini da su iz američke kompanije pronašli rešenje i da će svojim kupcima predstaviti zaista moćan automobil.

Sve su ovo spekulacije, za sada nemamo konkretnih informacija i očekujemo da vrlo brzo nešto zvanično i dobijemo.
Pogledaj vesti o: Jeep

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stiže Jeep Wrangler JL 392

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jul.2020

Jeep je putem "Facebooka" jednom teaser slikom najavio dolazak svog novog modela.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.