SPREMAJU RIVALA: Jeep Renegade da parira modelu Jimny iz Suzukija

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2019, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREMAJU RIVALA: Jeep Renegade da parira modelu Jimny iz Suzukija

Reč je SUV vozilima...

Američki proizvođač terenskih i SUV vozila planira novi model manji od Jeepa Renegade.

Jeep poslednjih godina intezivno radi na proširenju proizvodne game, a nakon obnavljanja kamioneta pod oznakom Gladiator, uslediće veliki SUV modeli sa tri reda sedišta - Wagoneer i Grand Wagoneer.

To nisu jedini novi automobili koje će Jeep lansirati u narednim godinama, a Jeep planira i novi najmanji model u gami, vozilo manje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od potkompaktnog SUV-a Renegade.

Automobil bi bio konkurent Suzukiju Jimny, a trebalo bi da se pojavi na tržištu 2022. godine, potvrdio je za Auto Express šef brenda Jeep u Evropi, Marko Pigoci.

Iako je reč o veoma malom vozilu, Pigoci tvrdi da će i taj automobil zadovoljiti najviše standarde potrebne za terensku vožnju, po čemu je Jeep prepoznatljiv od svojih početaka.
Pogledaj vesti o: Jeep

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.