Nije Jeep za drift

Izvor: Autoportal.rs, 02.Dec.2014, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije "Jeep" za drift

Čini se da "drift" sve više dobija na popularnosti, odnosno da mu se popularnost vraća na nivo na kojem je bila tokom '90-ih godina prošlog veka. Ali nisu baš svi automobili pogodni za ovakve akrobacije.

Postoji dugačak spisak razloga zašto Jeep Cherokee XJ generacije, ali i bilo koje druge, nije baš broj 1 automobil kada je drift u pitanju. Pre svega izuzetno je visok, ima pogon na svim točkovima i ipak je to >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << Jeep.

Ali niko to izgleda nije rekao ovom momku koji je dovezao Cherokee na, skoro pa, prazan parking i pokušao da njime izvede drift. Sigurno nije potrebno nagalasiti da stvari nisu tekle onako kako je planirao.

Na svu sreću niko nije povređen u ovom ludom pokušaju, ili bar mislimo tako jer je momak koji je vozio sam postavio snimak svog (ne)umeća.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.