Nagrada za Jeep Wrangler

Izvor: B92, 08.Jul.2010, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrada za Jeep Wrangler

Jeep Wrangler osvojio je istaknuto priznanje koje su mu dodelili čitaoci prestižnog izdanja Edmundove „Inside line 2010” u kategoriji „Najtraženiji klasik ispod 30.000 američkih dolara”.



Odajući priznanje modelu Jeep Wrangler, Edmundova „Inside line” proglasila ga je za „jedan od nekoliko legendarnih automobila na svetu koji je ostao dosledan nasleđu i zaslužuje pobedu čak i u ovako jakoj konkurenciji.”
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Nešto ranije ove godine, urednici časopisa Four Wheeler magazine proglasili su Jeep Wrangler za „Najbolje i najznačajnije vozilo decenije sa pogonom na sva četiri točka” a urednici sajta Cars proglasili su ga za „Najbolje novo terensko vozilo.”

„Ova prestižna nagrada čitalaca Edmundove „Inside Line” dodatno je osnažila činjenicu da kupci vole Jeep Wrangler,” rekao je Majk Menli, predsednik i generalni direktor za Jeep brend u Chrysler Grupaciji. „Wrangler nastavlja da mami osmehe na licima kupaca ponudom jedinstvene mešavine vrhunskih performansi koje su postale referentna vrednost za čitavu industriju i čiste zabave na otvorenom, kao i avanture koju može samo Jeep da pruži.”

Jeep Wrangler i Jeep Wrangler Unlimited

Jeep Wrangler Unlimited je jedino sportsko vozilo sa četvoro vrata i mestom za pet odraslih osoba na tržištu koje ima mogućnost potpunog otvaranja krova. Popularno je kod kupaca koji žele Jeep Wrangler, ali im je neophodan dodatni prostor i prilagodljivost.

Standardno, na oba modela nalazi se inovativni mekani krov – Sunrider – koji uključuje sunčani krov koji se može potpuno spustiti.

Wranglerov dostupni Freedom Top – trodelni modularni čvrsti krov – sadrži panele sa leve i desne strane napred kao i pozadi, obezbeđujući više opcija za delimičnu ili potpunu kabrioletsku vožnju. Krov može u potpunosti da se skloni radi potpunog doživljaja.

Više o opremi i cenama za Jeep Wrangler pogledajte ovde

Otvoren Jeep Club Srbija

Camp Jeep u Njujorku

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.