Izvor: Nezavisne Novine, 14.Nov.2016, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budući 2018 Jeep Wrangler izgleda odlično

Lansiranje modela 2018 Jeep Wrangler je sve bliže, a kada novi model bude debitovao, doći će sa novim dizajnom i širim izborom motora.

Do danas, novi Wrangler je primjećen samo u kamuflaži. Ekipa iz JL Wrangler Foruma je odlučila da pokuša da skicira kako bi novi modela mogao da izgleda, prema prototip modelima.

Nema mnogo iznenađenja, pošto se dizajn naravno neće previše razlikovati od aktuelnog modela. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Očekivane promjene su restilizovana prednja rešetka, kao i drugačija šoferšajbna. Pored ovih promjena, očekuju se i drugi detalji koji bi trebali da poboljšaju aerodinamiku i efikasnost ovog automobila.

Ostale promjene na novom Wrangleru su nešto drugačija prednja svijetla i blatobrani. Dodatno, novi Wrangler će dobiti i novi dizajn krova sa panelima koji će se uklanjati.

Pikap verzija, koju fanovi očekuju odavno će konačno ugledati svetlost dana sa novim modelom. Motori u ponudi će biti Pentastar V6, turbo 3.0 dizel, a biće povezani na osmostepeni automatski prenos.

(Autoexclusive.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.