2011 Jeep Liberty (Cherokee)

Izvor: AutoBlog, 16.Sep.2010, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

2011 Jeep Liberty (Cherokee)

Pored Jeep Wranglera i Patriota, i Liberty (u Evropi Cherokee) je diskretno osvežen za novu prodajnu sezonu.U najkraćem, i Liberty modelske godine 2011. je najveće promene doživeo u enterijeru, što podrazumeva doteranu instrument tablu, novi trokraki volan, poboljšanu ergonomiju i komfor, uz kvalitetnije materijale.Proširena je i paleta boja (Bronze Star, Blackberry Pearl, Bright White Clear i Deep Cherry Red Crystal Pearl boje), nov je dizajn alu točkova, a u ponudi su i dalje verzije Sport, Renegade i Limited (svi sa a 3.7L V6 motorom sa 210KS pri 5200 o/min. 319 Nm obrtnog momenta pri 4000 o/min)....

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Osvežen Džip Cherokee

Izvor: AutoBrief.com, 17.Sep.2010, 03:15

Pored "Džip" Wranglera i Patriota, i Liberty (u Evropi Cherokee) je diskretno osvežen za novu prodajnu sezonu. U najkraćem, i Liberty modelske godine 2011. je najveće promene doživeo u enterijeru, što podrazumeva ..

Nastavak na AutoBrief.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.