Otvoren novi Jaguar Land Rover centar u Srbiji (FOTO)

Izvor: B92, 23.Sep.2016, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren novi Jaguar Land Rover centar u Srbiji (FOTO)

U Beogradu je počeo sa radom novi prodajno-servisni centar dve prestižne britanske automobilske marke.

Najmoderniji prodajno-servisni centar u Istočnoj Evropi i jedini ovlašćeni servis u Srbiji za Jaguar i Land Rover vozila, svečano je otvoren na Zrenjaninskom putu, na površini 11.000 kvadratnih metara.

Kako kažu u kompaniji British Motors, objekat je izgrađen po poslednjim standardima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Jaguar Land Rover grupe i prema projektu koji je napravljen u Velikoj Britaniji. Uoženo je više miliona evra a u njemu će raditi 50 zaposlenih koji su prošli strogu selekciju i obuku u Velikoj Britaniji i ostalim Jaguar Land Rover trening centrima.

British Motors centar za Jaguar i Land Rover biće biti prvi i najveći u ovom delu Evrope, a u narednih godinu dana planirano je otvaranje sličnih centara u celoj Adria regiji. Očekuje se da će u prvoj fiskalnoj godini (do 31.03.2017.) u Srbiji biti prodato 150 vozila oba brenda.

Posetioci i zainteresovani kupci moći će u novom salonu da vidi aktuelne modele Jaguara (XE, XF, XJ, F-Pace i F-Type) i Land Rovera (Discovery Sport, Range Rover Evoque, Range Rover Sport, Range Rover).

Na svečanom otvaranju centra, zvanicama su se obratili predsednik Privredne komore Srbije, Marko Čadež, ambasador Velike Britanije u Srbiji, Denis Kif, regionalni menadžer prodaje Jaguar Land Rover grupe, Erik Plos, i generalni direktor kompanije British Motors, Ostoja Mijailović.

.

.

.

.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.