Najavljen 2016 Jaguar XE prema američkim specifikacijama

Izvor: Moto.rs, 29.Apr.2015, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najavljen 2016 Jaguar XE prema američkim specifikacijama

Jaguar je objavio nove detalje o XE modelu prema američkim specifikacijama. Ovaj model se očekuje sledećeg proleća, pri čemu će biti ponuđen sa dva različita motora u Sjedinjenim Državama.

Osnovni XE 20d će imati 2.0 litarski Ingenium četvorocilindrični dizel motor koji razvija 180ks snage i 430 Nm obrtnog momenta. Model XE 35t će ponuditi kupcima superpunjeni 3.0L V6 motor koji proizvodi 340ks snage i 449 Nm obrtnog momenta.

On će biti povezan sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << osmostepenim automatskim menjačem koji će omogućiti modelu da ubrza od 0-100km/h za 4,9 sekundi pre nego što dostigne elektronski ograničenu brzinu od 250 km/h.

Jaguar je takođe potvrdio da će XE biti ponuđen u Premium, Prestige i R-Sport nivoima opreme. Ovaj poslednji će imati hromirane bočne otvore za ventiliranje, sjajne crne okvire prozora i diskretan zadnji spojler - između ostalog.

XE će takođe biti ponuđen sa ambijentalnim osvetljenjem, dva Meridian audio sistema i laserskim heads-up ekranom. Druga bitna karakteristika je InControl informaciono zabavni sistem i asortiman ukrasa od drveta i aluminijuma.

foto © Jaguar
Pogledaj vesti o: Jaguar

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.