Kompanija Jaguar registrovala je naziv EV-Type oznake u Evropi i SAD

Izvor: Moto.rs, 15.Nov.2014, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija Jaguar registrovala je naziv EV-Type oznake u Evropi i SAD

Jaguar je preduzeo neophodne pravne mere vezane za registrovanje EV-Type oznake u Evropi i SAD. Ostali detalji nisu dostupni u ovom momentu, ali su šanse da Jaguar planira električnu verziju F-Type modela. Ova verzija bi mogla da ima određene zajedničke elemente sa C-X75 i C-X16 konceptima.

C-X75 koncept je originalno predstavljen na sajmu u Parizu >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << 20120 godine sa četiri električna motora sa 198ks snage i da mala turbinska motora koji omogućavaju da ovo vozilo za pogon koristi dizel, kompresovani prirodni gas, LPG ili bio gorivo. Vozilo poseduje hibridni pogon dok bi samo na električnu energiju mogao da pređe 109km.

foto © Jaguar

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.