Jaguar zbog Bregzita skraćuje radnu nedelju na tri dana

Izvor: AutoBlog, 17.Sep.2018, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jaguar zbog Bregzita skraćuje radnu nedelju na tri dana

Kako prenosi Tanjug, najveći britanski proizvođač automobila Jaguar Land Rover će od oktobra skratiti radnu nedelju na tri sa pet radnih dana u fabrici u Kasl Bromviču, u centralnoj Engleskoj, u nastojanju da izbegne ukidanje radnih mesta. Ta mera će biti na snazi do početka decembra, izjavila je portparolka kompanije, prenosi agencija Rojters, uz podsećanje da je pre samo nekoliko dana direktor Jaguara upozorio na negativne posledice Bregzita. „U svetlu daljih poteškoća koje pogađaju auto-industriju sprovodimo privremena prilagođavanja organizacije proizvodnje u Kasl Bromviču”, navodi se u saopštenju...
Pogledaj vesti o: Jaguar

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Jaguar skraćuje radnu nedelju na tri dana zbog Bregzita

Izvor: Blic, 18.Sep.2018, 00:23

Najveći britanski proizvođač automobila Jaguar Land Rover će od oktobra skratiti radnu nedelju na tri sa pet radnih dana u fabrici u Kasl Bromviču, u centralnoj Engleskoj, u nastojanju da izbegne ukidanje radnih mesta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.