Jaguar razmišlja o modelu osnovne kategorije sa pogonom na prednje točkove

Izvor: Moto.rs, 16.Apr.2015, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jaguar razmišlja o modelu osnovne kategorije sa pogonom na prednje točkove

Iako je proizvodnja Jaguar XE modela tek počela, Ian Callum, rukovodilac Jaguar-ovog odeljenja za dizajn, navodi da bi ovaj proizvođač uskoro mogao da predstavi i manji model.

Callum navodi da postoje velike mogućnosti na tržištu malih automobila ali da je reč o veoma teškoj oblasti gde vlada velika konkurencija. On je najavio da je model osnovne kategorije u fazi razvoja te da će ga odlikovati pogon na prednje točkove te da se nada da će korisnici prihvatiti novi model jer tehnologija sada kompenzuje veliki broj drugih nedostataka.

foto © Jaguar

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Predlog za Mercedes-Benz GLC Coupe biće izložen u ponedeljak

Izvor: Moto.rs, 17.Apr.2015, 11:16

Mercedes-Benz navodi da će njihova studija koja se odnosi na GLC Coupe biti predstavljena u ponedeljak, u toku održavanja sajma automobila u Šangaju...GLC Coupe koncept će odlikovati oblik krosover kupe modela baziranog na drugoj generaciji GLK, a u saopštenju kompanije se navodi da će nositi oznaku...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.