Dve premijere Jaguar Land Rovera – evropski auto godine u Beogradu

Izvor: B92, 12.Mar.2019, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve premijere Jaguar Land Rovera – evropski auto godine u Beogradu

Na 54. međunarodnom salona automobila, koji se od 22. do 31. marta održava u Beogradu, kompanija British Motors izlaže kompletnu gamu Land Roverovih i tri modela Jaguarovih automobila, od kojih neki imaju evropsku, a neki srpsku premijeru.

Posetioca tradicionalne prolećne izložbe u Beogradu na velikom štandu British Motorsa u Hali 1 najzanimljivija bi trebalo da bude evropska premijera nove generacije modela Range Rover Evoque.

Budući da se Land Rover >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Jaguar ove godine nisu pojavili na tradicionalnom salonu u Ženevi, ovo je prvavelika sajamska manifestacija na kojoj debituje tehnički unapređeno vozilo koje u širom sveta uživa veliku popularnost.

Aktuelni Evoque se, na primer, oprema novom arhitekturom donjeg postroja sa unapređenom tehnologijom Terrain Response 2 koja po svim podlogama pruža optimalno ponašanje u vožnji, vozaču omogućava lako i jednostavno rukovanje, a putnicima nudi visok komfor.

Među tehničkim poslasticama nove generacije modela Range Rover Evoque su i tehnološki pristupačan, prvi sistem pogleda na podlogu i prvi segmentni retrovizor. Oba dostignuća vozaču revolucionarno unapređuju vidljivost – i ispred i iza vozila.

Uz novi Evoque, British Motors izlaže i ostale poznate Land Roverove modele: Discovery, Discovery Sport, Range Rover, Range Rover Sport i Range Rover Velar.

Na istom štandu će prvi put pred publikom u Srbiji biti prikazan Jaguar I-PACE, koji je nedavno proglašen automobilom godine u Evroipi za 2019.

I-PACE je već osvojio čak šezdesetak nagrada širom sveta. Prvo Jaguarovo električno vozilo je takođe i prvi Jaguar koji je poneo laskavu titulu evropskog automobila godine.

Jaguar uverava da je to tehnološki najnaprednije električno vozilo, koje podiže tehničku i tehnološku lestvicu u automobilskom svetu.

Konstruisan je tako da u potpunosti iskoristi električni pogon i aluminijumsku arhitekturu voznog postroja, nudeći performanse sportskog automobila i praktičnost SUV-a.

Uz I-PACE, British Motors u Beogradu predstavlja i modele Jaguar F-PACE i E-PACE.

Potencijalnim kupcima – i pravnim i privatnim licima – tokom deset sajamskih dana biće ponuđene brojne mogućnosti povoljnog finansiranja, uključujući i specijalne ponude „full fleet“ paketa.

Neki od modela koji će biti izloženi u Beogradu i pre ove sajamske manifestacije već se mogu kupiti po specijalnim, osetno sniženim cenama.

Konferencija za medije održaće se na štandu u Hali 1 Beogradskog sajma, u 13 časova, 21. marta.
Pogledaj vesti o: Rover

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.