Izvor: Piplmetar.rs, 25.Jun.2023, 09:30

AdmiralBet I British Motors te nagrađuju –Prijavite se i osvojite „Škodu“

Vreme je za novi giveaway! S obzirom da je počela sezona putovanja i godišnjih odmora, kladionica AdmiralBet i ekskluzivni uvoznik Jaguar i Land Rover vozila za Srbiju, British Motors, su spremili sjajno iznenađenje. Naime, svi zainteresovani će imati priliku da putem izvlačenja na Instagramu osvoje Škodu Fabiju, a ona može biti samo Vaša ukoliko ispunite ova 3 koraka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> Sve šta je potrebno da uradite kako bi učestvovali u izvlačenju je da sa svog Instagram profila lajkujete ovu giveaway objavu, zapratite stranice @britishmotorspolovnavozila, @telesport, @sportskenet i @admiralbet_kladionica i tagujete dve osobe koje biste provozali u Vašim kolima.
Sva punoletna lica mogu da učestvuju u izvlačenju, koje je zakazano za 1. jul u 20 časova, kada će i biti objavljeno ko je dobitnik Škode.
Ne čekajte, već uđite na Instagram, zapratite navedene profile, lajkujte i ostavite komentar na objavi i odvezite se u jun kao novi vlasnik Škode Fabije!


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.