Mercedes Class C Coupe uhvaćen sa minimalnom kamuflažom

Izvor: Autorepublika.rs, 29.Jul.2015, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mercedes Class C Coupe uhvaćen sa minimalnom kamuflažom

Dobili smo najbolji pogled na novu C klasu u kupe izdanju do sada. Jasno se vide privlačne linije za koje je odgovoran dizajner Gorden Wagner koji kaže da je ovo “najkul” model iz W205 generacije. Prototip koji je uslikan je najverovatnije iz AMG linije što se može reći pod petokrakim AMG felnama, dok je crvena boja ta koja ga čini dodatno atraktivnim.

U poređenju sa sa prethodnom kupe generacijom iz iste klase, nova verzija će biti 4 cm niža i imaće niži centar gravitacije. Mercedes je to i najavio kada je rekao da će se kod novog modela fokusirati malo više na sportski karakter, što neminovno znači i pokoji kompromis na polju udobnosti.




Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Autorepublika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.