Žalost

Izvor: Kurir, 01.Sep.2008, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žalost

ČAČAK - Posle saobraćajne nesreće u kojoj su poginule Nataša Mirković (31) i Ivana Janković (24) u njihovim selima Prislonici i Lascu, nedaleko od Čačka, vlada bol, tuga i neverica. Do stravičnog udesa došlo je na Ibarskoj magistrali, u selu Prislonici, u noći između petka i subote. Tada su Ivana i Nataša nastradale u smrskanom "jugu" vraćajući se od kuće Nenada Miloševića, Natašinog rođenog brata i budućeg Ivaninog supruga. Ivana je bila trudna, a svadba je trebalo da se obavi za nekoliko dana.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Sahrana umesto svadbenog veselja

Izvor: Glas javnosti, 01.Sep.2008

GORNJI MILANOVAC/ČAČAK - Posle stravičnog udesa u selu Prislonica kod Čačka, gde su u noći između petka i subote u smrskanom „jugu“ stradale Ivana Janković (24) i Nataša Mirković (31), u selima Prislonica i Lasice neverica i tuga...- Ovakvu nesreću nismo zapamtili u Prislonici. Pa, može...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.