Izvor: Glas javnosti, 03.Avg.2009, 02:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio se pored napuštene barake

BEOGRAD - Nebojša Đorđević pronađen je mrtav juče oko 9 časova ujutro pored napuštene barake koja se nalazi na Ibarskoj magistrali, kod isključenja za Petlovo brdo. Pored Đorđevićevog tela pronađen je i pištolj, iz kojeg je najverovatnije pucao sebi u slepočnicu.

Policija sumnja da je nesrećni čovek izvršio samoubistvo u noći između subote i nedelje. Posle saslušanja najuže porodice i Đorđevićevih prijatelja policija je, kako nezvanično saznajemo, posumnjala >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << da bi motiv Nebojšinog samoubistva moglo da bude ubistvo njegovog sestrića s kojim se potukao samo nekoliko sati pre nego što je digao ruku na sebe. Međutim, posle brze intervencije policajaca Nebojšin rođak pronađen je živ, tako da je razlog zbog koga je nesrećni čovek potegao ruku na sebe ostao nerazjašnjen.

Telo nesrećnog čoveka otkrili su stanari okolnih kuća koji su odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć. Međutim, po dolasku na mesto nesreće, lekari su mogli samo da konstatuju smrt .

- U jednom trenutku video sam čoveka kako na stomaku leži u travi. Kada sam prišao malo bliže shvatio sam da se nalazi u lokvi sopstvene krvi. Prestravio sam se i počeo da drhtim. Jedva sam se sabrao i nekako pozvao pomoć. Kada su policajci i lekari stigli objasnili su da je čovek mrtav i da je najverovatnije pucao sebi u glavu. Međutim, prava drama je nastala tek petnaestak minuta kasnije, kad su policajci počeli da viču da verovatno postoji još jedan leš. Tek sat ili dva kasnije čuo sam od komšija da su pomislili da je samoubica najpre ubio svog sestrića, pa sebe. Na sreću, ispostavilo se da je momak živ i zdrav, priča jedan od očevidaca.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.