Tragedija na Ibarskoj magistrali

Izvor: RTS, 17.Sep.2010, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija na Ibarskoj magistrali

U sudaru autobusa i putničkog vozila na Ibarskoj magistrali, u blizini Kraljeva, tri osobe izgubile život. Još veću tragediju sprečio suvozač autobusa, koji je nakon sudara povukao ručnu i zaustavio autobus koji se kretao ka Ibru.

Na Ibarskoj magistrali, kod mesta Dobre strane, u blizini Kraljeva, dogodila se teška saobraćajna nesreća, u kojoj su poginule tri osobe, a pravim čudom sprečena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je još veća tragedije.

Kako je za RTS potvrdio dežurni hirurg Zdravstvenog centra u Kraljevu Ivan Filipović, u sudaru autobusa "Kosmet prevoza" i putničkog vozila marke "golf", na licu mesta život su izgubili Milan Erdoglija (59) i njegov dvoipogodišnji unuk Pavle, a na putu do bolnice preminula je majka deteta, trudnica Biljana Erdoglija (33).

Porodica iz sela Lozno vraćala se kući iz Kraljeva sa lekarskog pregleda, kada je njihov automobil, iz nepoznatih razloga prešao na levu stranu puta i sudario se sa autobusom "Kosmetprevoza".  

Nakon sudara, vozač je ispao iz autobusa, koji je nastavio da se nekontrolisano, gurajući "golf", kreće ka Ibru. Potpunu tragediju sprečio je suvozač Dejan Milanović, koji je povukao ručnu kočnicu i zaustavio autobus.

"Leteli smo ka ambisu, ali sam u poslednjem trenutku uspeo da povučem kočnicu i sprečim tragediju", rekao je suvozač autobusa, koji je išao iz Kosovske Mitrovice za Beograd.

Biljana Erdoglija, koja živi u Engleskoj, prvi put se posle 15 godina vratila u rodno selo. Za sobom je ostavila četvorogodišnju ćerku Ninu i supruga.

Dežurni anesteziolog Vesna Jovanović rekla je da je Biljana preminula na putu za bolnicu. "Nije joj bilo spasa, nismo mogli ni da je reanimiramo", navela je Jovanovićeva.

Istraga je u toku, a saobraćaj je nakon višečasovne blokade, uspostavljen oko 18.30 časova.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U saobraćajnoj nesreći kod Kraljeva poginule tri osobe

Izvor: Blic, 17.Sep.2010

U sudaru autobusa i putničkog vozila na Ibarskoj magistrali, u blizini Kraljeva, tri osobe izgubile život. Još veću tragediju sprečio kondukter autobusa, koji je nakon sudara povukao ručnu i zaustavio autobus koji se kretao ka Ibru...Kako je za RTS potvrdio dežurni hirurg Zdravstvenog centra u...

Nastavak na Blic...

Dete, trudnica i muškarac poginuli na Ibarskoj

Izvor: Vesti-online.com, 17.Sep.2010

Na Ibarskoj magistrali, kod mesta Dobre strane, u blizini Kraljeva, dogodila se teška saobraćajna nesreća, u kojoj su poginule tri osobe, a pravim čudom sprečena je još veća tragedije jer se moglo desiti da autobus pun putnika, koji je učestvovao u udesu, sleti u Ibar...Kako je za RTS potvrdio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.