Izvor: Glas javnosti, 19.Jul.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smrt u smrskanom „pasatu“

ČAČAK - Pavle Obradović (54) iz Čačka izgubio je život u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Ibarskoj magistrali u selu Preljina.

Prema saopštenju policijske stanice u Čačku, do nesreće je došlo preksinoć, oko 21.10, tako što je vozilo marke „pasat“, pljevaljskih registarskih oznaka 241-33, kojim je upravljao Pavle Obradović, krećući se u pravcu Čačka, iz zasada neutvrđenog razloga, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << prešlo na levu stanu kolovoza i udarilo u levu stanu kamiona marke „mercedes“, mađarskih registarskih oznaka, za čijim volanom je bio mađarski državljanin Bela Hular (48).

Od siline udara i od povreda zadobijenih u smrskanom „pasatu“, Pavle Obradović je preminuo na licu mesta. Prema rečima očevidaca, prizor smrskanog automobila sa zarobljenim telom nastradalog Obradovića bio je jeziv.

Ekipe vatrogasaca su tek posle više od dva sata uz pomoć makaza i drugih alata za sečenje metala uspele da iz smrskanog automobila izvuku telo Obradovića.

O stvarnim uzrocima ove teške saobraćajne nesreće koja je odnela još jedan život na Ibarskoj magistrali znaće se tek nakon detaljne analize sa uviđaja sa mesta nesreće koju je izvršila Nataša Lazović, istražni sudija Opštinskog suda u Čačku. Težak udes izazvao je i tročasovni prekid saobraćaja na Ibarskoj magistrali.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.