Sahranjeni otac i ćerka, sin i dalje kritično

Izvor: Blic, 12.Jan.2011, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahranjeni otac i ćerka, sin i dalje kritično

KRALJEVO - Na mesnom groblju juče su u prisustvu rođaka i prijatelja, ali i brojnih komšija iz okolnih zaseoka sahranjeni Milivoje i Milica Gajović koji su poginuli u sudaru u noći između subote i nedelje na Ibarskoj magistrali nedaleko od doma Gajovića.

Lelek majke Ljiljane odzvanjao je u mukloj tišini iznad Plavaca.

- Ne sećam se kad sam poslednji put zaplakao, a danas suze same teku - kaže prijatelj familije Miroljub Erac.

I njegove misli >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i misli mnogih drugih usmerene su ka Kragujevcu gde Miličin stariji brat Radovan bije bitku za život. Da li je i koliko bio pijan pokojni Milivoje koji je "golfom " naleteo na autobus pokazaće analize koje se rade na VMA.

Radovan Gajović, koji je teško povređen u subotu uveče, u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali kada su poginuli njegov otac i sestra, i dalje je u kritičnom stanju. Kako je izjavila portparol Kliničkog centra u Kragujevcu Vanja Đorđević, dečak je zadobio teške povrede glave i prelom butne kosti. On se, kako tvrde lekari, nalazi u komi i diše pomoću aparata. Hirurzi nisu mogli da ga operišu, jer stepen povreda koje je zadobio u direktnom sudaru nije dozvoljavao nikakvu intervenciju. Lekari se bore da ga održe u životu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.