SMRT NA IBARSKOJ: Vozač juga poginuo kod skretanja za Bele vode

Izvor: Kurir, 08.Jan.2014, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMRT NA IBARSKOJ: Vozač juga poginuo kod skretanja za Bele vode

Nesreća se dogodila oko 10.10 časova na Ibarskoj magistrali kada je kamion "mercedes", kojim je upravljao 48-godišnji muškarac, udario u auto

BEOGRAD - Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas na Ibarskoj magistrali kod skretanja za Bele vode, rečeno je u Informativnoj službi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << MUP.

Nesreća se dogodila oko 10.10 časova na Ibarskoj magistrali kod skretanja za Bele vode kada je kamion marke "mercedes" beogradske registracije, kojim je upravljao 48-godišnji muškarac udario u "jugo" beogradske registracije.

Na licu mesta preminuo je vozač iz "juga", istakli su u Informativnoj službi MUP-a. Kako je izjavila portparol Hitne pomoći Nada Macura, poginuo je vozač, muškarac star između 50 i 60 godina.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.