Izvor: Studio B, 10.Dec.2014, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika "Pet pitanja pet odgovora"

Milka iz Vranića pohvaljuje zajedničku akciju i kaže da su posle godinu dana dobili ulično osvetljenje u naselju Tambas na Ibarskoj magistrali.

Problem još uvek predstavlja nedostatak kontejenera i ne razume zašto plaća za odnošenje smeća i taksu za ekološku zaštitu kada nemaju gde da odlažu smeće.

 

Odgovor:

 

Povodom primedbe gledateljke Studija >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << B da u naselju Talambas nema dovoljno kontejnera za odlaganje smeća iz Javnog komunalnog preduzeća „10. oktobar" - Barajevo dobili smo informaciju da je primedba opravdana i da će najkasnije do kraja decembra biti povećan broj kontejnera u ovom naselju. Kontejneri će biti raspoređeni tako da budu mnogo bliže svim korisnicima nego što je to sada bio slučaj, - kaže se u odgovoru Gradske opštine Barajevo.

 

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.