Pucao sebi u slepoočnicu

Izvor: Glas javnosti, 09.Apr.2010, 07:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucao sebi u slepoočnicu

BEOGRAD - Leš nepoznate osobe policija je juče pronašla u šiblju nedaleko od auto-otpada "Nela" na Ibarskoj magistrali. Prema prvim nezvaničnim informacijama najverovatnije je reč o samoubistvu pucnjem u slepoočnicu.

Kako nezvanično saznajemo, stradali je muškarac star između 50 i 60 godina. Njegovo telo otkrio je radnik auto-otpada juče oko 14 časova, o čemu je odmah obavestio policiju.

Uviđajna ekipa pronašla je pištolj marke CZ M57 "tetejac" u ruci >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << nesrećnika. Prst mu je bio na okidaču. U okviru su pronađena dva metka, a jedan je bio u cevi.

Telo je ležalo na leđima, a između blago razmaknutih nogu nalazilo se mlado drvo oko kog je, navodno, samoubica popreko vezao granu napravivši tako sebi krst.

Kod pokojnika nisu pronađena nikakva dokumenta koja bi potvrdila njegov identitet, već samo kutija cigareta, mobilni telefon i nekoliko listića iz kladionice.

Prema nezvaničnim podacima, pištolj iz koga je pucano registrovan je na izvesnog D. S. (56), za kojim policija traga kao bi utvrdila da li je upravo on samoubica. Telo nesrećnog čoveka nakon uviđaja prevezeno je na Institut za sudsku medicinu, gde će biti utvrđen tačan uzrok smrti.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Pištoljem u slepoočnicu

Izvor: Kurir, 09.Apr.2010

BEOGRAD - Policija je u šiblju nedaleko od auto-otpada „Nela“ na Ibarskoj magistrali pronašla leš nepoznate osobe koja je, najverovatnije, izvršila samoubistvo pucajući iz pištolja u slepoočnicu. Kako nezvanično saznajemo, radi se o muškarcu starom između 50 i 60 godina. Njegovo telo otkrio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.