Izvor: B92, 21.Apr.2009, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Presuda zbog teškog udesa

Čačak -- Sud u Čačku osudio je Milana Jerotijevića (26) na šest godina zatvora, pošto je prošle godine izazvao udes u kome su dve osobe poginule, a jedna povređena.

U saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali tada su poginule Nataša Mirković i Ivana Janković, koja je bila u trećem mesecu trudnoće, a Vladimir Spasović, koji je upravljao "jugom" u kojem su se nastradale nalazile, zadobio je teže povrede. Veće Okružnog suda u Čačku osudilo je Jerotijevića >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On je upravljajući automobilom "hjundai” iz pravca Beograda ka Čačku, u mestu Prislonica, išao brzinom od oko 100 kilometara na čas, što je 40 kilometara više od dozvoljene brzine, pokazala je istraga.

Dokazano je i da je Jerotijević bio pod dejstvom droge.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubici dečaka 16 godina i 10 meseci zatvora

Izvor: Danas, 20.Apr.2009, 19:37

Krivično veće Okružnog suda u Sremskoj Mitrovici izreklo je Živanu Jovanoviću (55) iz Vojke jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 16 godina i 10 meseci zbog toga što je oglašen krivim za teško delo protiv opšte sigurnosti u vezi sa krivičnim delom nedozvoljene nabavke, držanja i upotrebe...

Nastavak na Danas...

Šest godina zatvora zbog saobraćajnog udesa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2009

ČAČAK - Okružni sud u Čačku osudio je Milana Jerotijevića (26) iz tog grada na šest godina zatvora zbog saobraćajnog udesa u kome su dve osobe poginule, a jedna povređena...Jerotijević je, krajem avgusta prošle godine, na Ibaraskoj magistrali u mestu Prislonica, izazvao udes u kome su poginule...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Pritvor za vozača vozila u kojem su stradale četiri osobe

Izvor: 24sata, 21.Apr.2009

Stojanović je osumnjičen za krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.