Policijska vežba u Beogradu

Izvor: RTS, 23.Sep.2017, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policijska vežba u Beogradu

Policajci naoružani puškama blokirali su Pančevački, Pupinov, Brankov, Stari Železnički most i Gazelu, a policija je viđena i u Bulevaru despota Stefana, naselju Zbegi na Ibarskoj magistrali. Mediji govore i o mogućnosti da je u pitanju policijska vežba.
Specijalci su blokirali saobraćaj i na Bubanj potoku, prenosi Blic.

Novosti  navode da je u pitanju vežba akcije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tipa  "Vihor" i da su blokirani izlazi iz grada. Takve akcije se pokreću kada je u pitanju potera za počiniocima najtežih krivičnih dela.
Pripadnici MUP-a Srbije raspoređeni su večeras na nekoliko punktova u gradu.
Telegraf je naveo da je u toku policijska potera koja je nastala pošto je vozač mercedesa posle zaustavljanja naglo dao gas i krenuo.
Ibarska magistrala je blokirana kod Rušnja, a kolona se proteže do Vidikovca i dugačka je oko pet kilometara.
Policija sa dugim cevima obezbeđuje nekoliko punktova i ne dozvoljava prolaz ka gradu.
Telegraf navodi i da helikopter nadleće Bogosloviju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

MUP: Policija u Beogradu i Prijepolju sprovela sveobuhvatnu kontrolu

Izvor: Beta, 23.Sep.2017

Policija u Beogradu i Prijepolju protekle noći sprovela je sveobuhvаtnu kontrolu sаobrаćаjа s ciljem pronаlаskа osoba po poternici, nаrkotikа, nelegаlnog oružjа i predmetа koji potiču ili su u vezi sа izvršenjem krivičnog delа, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).Time...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.