Pojačan saobraćaj na putevima

Izvor: RTS, 03.Avg.2010, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan saobraćaj na putevima

Saobraćaj u Srbiji obavlja se po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost. Zbog turističke sezone na putevima koji vode ka Crnoj Gori, Makedonoji i Bugarskoj saobraćaj je pojačanog inteziteta. Bez gužvi na graničnim prelazima.

Prema podacima AMSS-a, saobraćaj u Srbiji obavlja se po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost.

Na frekventnijim putnim pravcima saobraćaj je umerenog intenziteta, dok je pojačan na delu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ibarske magistrale koji vodi ka crnogorskom primorju i na deonici autoputu E-75, Horgoš-Niš.

Na graničnim prelazima u Srbiji vozila se zadržavaju do 30 minuta. Vidljivost je zbog jutarnje magle smanjena na području Kraljeva, Požege i Sjenice.

Odrona ima na Đerdapskoj magistrali - na deonicama kod Dobre i u blizini Donjeg Milanovca, zatim na Ibarskoj magistrali, kroz Ovčarsko-Kablarsku, Grdeličku, Sićevačku i Drensku klisuru.

Odrona ima i na magistralnim putevima M-24, deonica Kučevo - Majdanpek, M-2, deonica Kosovska Mitrovica - Ribariće - granica sa Crnom Gorom, i M-22.3, deonica Raška - Kosovska Mitrovica, kao i na magistralnom putu M-1 (autoput E-75), na deonici od Pečenjevca do Preševa i na magistralnom putu koji od Surdulice vodi ka Vlasini.

Zbog radova na redovnom održavanju autoputa Beograd-Niš i sanacije naplatnih rampi, do 26. oktobra biće promenjen režim saobraćaja na naplatnoj stanici Smederevo.

Za saobraćaj će biti zatvorene rampe za isključenje vozila sa autoputa iz smera Beograd-Smederevo, kao i uključenje na naplatnoj stanici Smedereva.

U toku je rehabilitacija beogradskog mosta Gazela. U fazi radova do 6. oktobra biće zatvorena sledeća uključenja i isključenja: Uključenje na most iz pravca Bulevara vojvode Mišića, uključenje iz pravca Savske ulice, isključenje sa mosta Gazela iz pravca Novog Beograda prema Topčideru ili Banjici i isključenje sa mosta prema Ulici Kneza Miloša, u smeru ka centru grada.

Zatvoreno je i uključenje na most u smeru ka Nišu i smeru ka Šidu iz Ulice Vladimira Popovića, iz pravca Starog savskog mosta. Biće zatvoreno isključenje sa mosta Gazela (autoput E-75) iz smera Šida prema i iz bloka 19.

Od 2. avgusta zatvoreno je uključenje na most u smeru ka Nišu iz Ulice Vladimira Popovića, iz pravca Ulice Jurija Gagarina.

Na snazi je i zatvaranje uključenja na most iz pravca Bulevara vojvode Mišića i Savske ulice, kao i isključenja sa Gazele prema Banjici i Ulici kneza Miloša.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.